Sytse Monsma - WokeSoul

Over mij

Hallo mooie ziel, ik ben het; Sytse. Om je de kans te geven mij wat beter te leren kennen, vertel ik je wat over mezelf.

Al sinds jaar en dag weet ik dat er meer is tussen hemel en aarde. Dit heb ik jarenlang onderzocht en weer weggestopt. Totdat ik op het punt kwam (2018) om het volledig toe te laten. Ik leerde over meditatie, yoga, verschillende religies, tarot, pendelen, symbolen, orakel kaarten en al het andere dat me dichterbij een wakkere ziel bracht.

Ik koos voor de naam WokeSoul omdat alle 947 andere idee├źn al vergeven waren. Er was geen passend domein te vinden joh! Maar nu zie ik dat dit precies de naam is die past. Mijn ziel is wakker geworden. Ik voel dat we als mens meer zijn dan alleen mens. We zijn verbonden met het universum en met de bron. Het goddelijke zoeken we vaak buiten onszelf, maar dat zit in ons. Diep van binnen in ons allemaal!

Waarom zouden we niet samen deze mooie kant van onszelf ontdekken? Ik neem je mee op de reis waarin ik iedere dag nieuwe inzichten krijg, nieuwe stappen zet en ontzettend veel leer. Over mezelf, over het leven, het universum en alles er tussenin!

Ik hoop dat ik je mag inspireren om te kiezen voor liefde, vertrouwen en selfcare. Er komen meerdere dingen aan bod op dit blog, maar met die drie woorden vat ik de kern behoorlijk samen. Reageer gerust onder de artikelen, samen komen we vast tot nog mooiere inzichten!

Make your soul woke, one thought at a time.

Namaste,
Sytse