Spiritualiteit

Orakel Kaarten | Begeleiding vanuit de bron

september 1, 2019
Begeleiding vanuit de bron

Ik ben dol op orakel kaarten. Begeleiding vanuit de bron van Cheryl Lee Harnish is een van mijn favoriet decks. De kaarten zijn prachtig, de uitleg, de woorden, alles. Ik laat je graag wat meer zien van dit deck dat ik bijna dagelijks gebruik.

Begeleiding vanuit de bron

Dat is iets waar ik echt in geloof. We worden allemaal begeleid en komen allemaal voort uit dezelfde bron. Waarom zouden we die krachtige bron niet vaker om advies vragen? Of ons laten inspireren door de bron? Het is dan ook de titel van het orakel kaarten deck dat mij zo aansprak. En toen ik het openmaakte, was ik meteen helemaal verkocht. Het artwork is prachtig, de omschrijving van de kaarten net zo mooi, dan al niet mooier. De kaarten geven duidelijke, heldere boodschappen. Een mooie intentie om je dag mee te beginnen.

Het artwork van de kaarten

Het artwork van de kaarten van het deck Begeleiding vanuit de bron is heel artistiek. Ik denk ook dat iedereen er een ander gevoel bij krijgt en er iets anders in ziet. De kaarten zien er super modern uit en dat vind ik zelf heel krachtig voor een deck dat zich wil verbinden met de eeuwenoude bron. Ik licht hieronder twee kaarten uit om je een kijkje te laten nemen in het prachtige deck Begeleiding vanuit de bron.

Begeleiding vanuit de bron 13

13: Opening
Je intuïtie en je geestelijke verbondenheid zijn open, ze stromen en geven je toegang tot hogere sferen van weten en begrip. Als we informatie of begeleiding krijgen vanuit die wereld, kan dat soms verwarrend zijn of niet helder. Er ligt een heleboel informatie opgeslagen in je onderbewuste dat je bewuste geest moet verwerken. Dat zal op dit moment gemakkelijker gaan. Hoe meer je hier gebruik van maakt, hoe sterker het zal worden. En vergeet niet, deze open verbinding is bedoeld om op natuurlijke wijze te handelen. Je staat nu direct in verbinding met andere werelden en met je hogere zelf.

22: Netwerkbegeleiding vanuit de bron 22
Dis is het netwerk, de levende matrix van de energie van Moeder Aarde en de geheime wegen naar andere dimensies en levensvormen. De macht van de heilige innerlijke meetkunde is de sleutel tot vele dingen en je onbewuste is bezig die dingen te
ontsluiten. Deze kaart is het teken dat je het vermogen hebt om andere werelden te verkennen, te leren kennen en daarvandaan informatie mee terug te brengen. Dit doe je misschien in je dromen, tijdjes je meditatie of zelfs zonder het te weten terwijl je volkomen wakker en alert bent. In deze kaart liggen boodschappen verborgen die alleen jij kunt ontvangen. Ga eens een poosje zitten met deze kaart bij je.

Waar gebruik ik dit deck voor?

Ik trek bijna iedere ochtend een orakel kaart. Als ik besluit om dit deck te gebruiken, dan is dat bijna altijd om beter te voelen. Waar sta ik op dit moment? Als ik dan zo’n kaart trek, slaat hij eigenlijk altijd de spreekwoordelijke spijker op z’n kop. Tijdens de voorbereidingen van WokeSoul en het schrijven van dit artikel trok ik kaart 13: Opening. De omschrijving van die kaart, vind je hierboven. Mooi en toepasselijk hè? Dit is ook echt hoe ik het nu voel. Zo fijn dat een kaart dat ook nog eens bevestigt!

Benieuwd naar het deck Begeleiding vanuit de bron en wil je ‘m ook in huis halen? Hij kost € 22,25 en ik bestelde ‘m hier: Begeleiding vanuit de bron [AF]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *