Spiritualiteit

Tekens van het universum

september 1, 2019
tekens van het universum

Samen vormen we een geheel met het Universum. Het Universum zorg voor ons, helpt ons en geeft ons lessen. Maar naast dat alles, geeft het Universum ons ook regelmatig een teken dat ze voor ons werkt. Maar wat zijn die tekens precies en hoe ontdek je ze? En nog belangrijker, wat moeten we met de tekens van het Universum?

Waarom het Universum tekens aan ons geeft

Het Universum is voor en met ons. Ze wil dat we de beste versie van onszelf worden en wil alles binnen haar macht doen om ons te helpen vooruit te komen. Angst is een slechte raadgever. Het enige doel van angst is om je tegen te werken en je te laten staan waar je bent. De tekens van het Universum zijn er om je vooruit te helpen en twijfel weg te nemen. Als je twijfelt om een bepaalde keuze te maken of je door angst laat leiden, komt er vaak zomaar een teken van het Universum om je te vertellen dat je toch de knoop moet doorhakken. Het is misschien spannend of eng, maar door de tekens die je mag ontvangen, voel en weet je dat je de juiste keuze maakt.

Wat zijn tekens van het Universum?

Tekens van het Universum zijn er altijd en overal. Een teken kan binnenkomen als een onderbuikgevoel (intuïtie), maar ook op andere manieren kunnen tekens binnenkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan synchroniciteit. 11:11 is hier een erg bekende van. Maar alle vormen van tijd-tijd (zo noem ik het wanneer het uur en de minuut hetzelfde zijn zoals bijvoorbeeld 14:14, 10:10, 21:21, je snapt het) zijn tekens van het Universum. De kans is namelijk heel klein dat jij net in die minuut naar de tijd kijkt. Ook kun je tekens ontvangen via toevalligheden of stukjes van gesprekken die je opvangt op straat of in de supermarkt. Daarnaast spelen dromen een belangrijke rol. Ik werd onlangs huilend wakker en moest heel erg aan mijn (overleden) oma denken. Ik weet zeker dat ze even bij me op bezoek is geweest.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

Als je op een teken zat te wachten om een bepaalde keuze te maken, dit is ‘m. Go for it!

Een bericht gedeeld door WokeSoul.nl (@wokesoul.nl) op

Bewaar de tekens 

Als je een teken krijgt van het Universum, is het slim dat op te schrijven in een notitieboekje. Zelf denk ik vaak over zulke tekens na en stel ik vragen. Waarom krijg ik een teken? En waarom juist dit teken? Wat moet ik hiermee? Wat is de boodschap? Door de tekens op te schrijven of op een andere manier te bewaren, vallen dingen vaak later ineens op z’n plaats. Als je ergens over twijfelt en je herinnert je het teken dat je eerder kreeg, is dat misschien net de boodschap die je op dat moment nodig hebt om de juiste keuze te maken. Wanneer het Universum begrijpt dat jij de tekens gaat herkennen, gaat het Universum nog meer haar best doen om je de tekens te laten zien. Onlangs postte ik bovenstaande foto op Instagram. Niet iedereen ziet de post, maar voor diegene die een teken zoeken en de post zien, kan het ook echt een teken zijn.

Let jij al op de tekens die het Universum je geeft? Welke tekens heb jij al gezien?

  1. Met tijd-tijd heb ik niet zoveel. Wel met synchoniteit en dieren. Vooral met krachtdieren werk ik graag. Wordt mijn blik getrokken door een specifiek dier dan zoek ik de betekenis op en meestal draagt dat een boodschap in zich.
    Hetzelfde met synchroniteit. Zo heb ik oog voor liefdevolle vriendelijkheid, geeft iemand mij daar een boek over te leen. Dat soort dingen. Heerlijk hè, dat het universum zo werkt! Het geeft je precies wat je nodig hebt (al is het niet altijd wat je wilt).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *